| LAG ES DC!!!!! | |
|
|
Author | Message |
---|
dwd Admin
Number of posts : 20 Age : 41 Localisation : Székelyudvarhely Registration date : 2007-04-14
| Subject: LAG ES DC!!!!! Fri Apr 20, 2007 11:15 am | |
| Sziasztok. Lag es DC nem a szerver miatt van.. persze csak legtobb esetben. A szolgaltatom szarakodik, estenket sokszor a belso halozatom sem megy. Meg a yahoo is levag. Most huzzak a munkatarsaim az optikai kabelt. Remelehetoleg ez a problema a jovo hetre megoldodik teljesen. Tudom h szar.. nekem is fos es nem vagyok megelegedve vele a sok dc vel. Mondjuk engem soha nem vagott meg le.. csak latom hogy jatszunk tizen, aztan hirtelen csak egyedul maradok, mert mindenkinek megszakad a kapcsolata. | |
|
| |
Teron Admin
Number of posts : 45 Age : 33 Localisation : Sepsiszentgyorgy Registration date : 2007-04-17
| Subject: Re: LAG ES DC!!!!! Fri Apr 20, 2007 12:57 pm | |
| En is remellem h. hamarosan helyrejon.... | |
|
| |
Attila Fanatic
Number of posts : 101 Age : 34 Localisation : Sepsiszentgyorgy Registration date : 2007-04-15
| Subject: Re: LAG ES DC!!!!! Fri Apr 20, 2007 2:11 pm | |
| Optikai kabel? Ejha... sokat hallottam ezekrol az akar 1000MBit/sec-es kabelekrol, tobbek kozott azt is hogy nem olcso mulatsag. Remelem tudjatok majd fizetni az egetrengeto dijakat, s nem kell donate-es meneteket szervezni.. | |
|
| |
frost Admin
Number of posts : 158 Age : 35 Localisation : orgrimmar,valley of wisdom, thrall's hall Registration date : 2007-04-17
| Subject: Re: LAG ES DC!!!!! Sat Apr 21, 2007 9:17 am | |
| hát énis az optikai kábel télleg kemény cucc elsősorban árral | |
|
| |
dwd Admin
Number of posts : 20 Age : 41 Localisation : Székelyudvarhely Registration date : 2007-04-14
| Subject: Re: LAG ES DC!!!!! Sat Apr 21, 2007 10:12 am | |
| Mar ki van fizetve:) A fobb vonalakhoz ilyet huztunk. | |
|
| |
frost Admin
Number of posts : 158 Age : 35 Localisation : orgrimmar,valley of wisdom, thrall's hall Registration date : 2007-04-17
| Subject: Re: LAG ES DC!!!!! Sat Apr 21, 2007 10:42 am | |
| akkor nyugodt vok | |
|
| |
grove WoW-Tizedes
Number of posts : 36 Age : 35 Localisation : Szentgyorgy Registration date : 2007-04-17
| Subject: Re: LAG ES DC!!!!! Mon Apr 30, 2007 12:22 am | |
| az jo ha optikai kabel van de az sem birja ha sok az abonans...ott udvarhejen vannak sokan? en nem tom met hargitai vok eredetileg de tudom h nem birja az optikai kabel sem ha tul sok az info..tapasztalatbol beszelek...attilat is meg lehet kerdezni | |
|
| |
Attila Fanatic
Number of posts : 101 Age : 34 Localisation : Sepsiszentgyorgy Registration date : 2007-04-15
| Subject: Re: LAG ES DC!!!!! Mon Apr 30, 2007 10:15 am | |
| Van egy bizonyos tűréshatára, de szerintem nem laknak olyan bű sokan Udvarhelyen...csa kicsivel nagyobb Sepsiszentgyörgynél. De lehet érezni magán a szerveren is; a lag napszakok szerint szokott váltakozni, ami valóban egy ilyen dolgot sejtet. MIÉRT NEM MONDTA SENKI HOGY ÉJJEL ÚGY MEGY A SZERVER MINT AZ ÁLOM?! | |
|
| |
grove WoW-Tizedes
Number of posts : 36 Age : 35 Localisation : Szentgyorgy Registration date : 2007-04-17
| Subject: Re: LAG ES DC!!!!! Mon Apr 30, 2007 12:43 pm | |
| azt tudhatnad magadtol is h ejjel jobban megy a net...amugy szamtalanszor elhangzott ugy a szeron mint az osztalyban de arrol nem tehet senki h semmire sem figyelsz csak arra amit te dumalsz....nagyon sajnalom... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: LAG ES DC!!!!! | |
| |
|
| |
| LAG ES DC!!!!! | |
|